Arjen Fortuin had voor de roman drie sterren over voor Geronimo, het laatste boek van Leon de Winter: ‘Over de literaire ambities van het boek kunnen we kort zijn. Alles staat ten dienste van de spanning die De Winter aanjaagt met daden van oorlog en terreur, tot er amper nog een hoofdpersoon in leven is.’ Arjan Peters gaf in de Volkskrant maar liefst vier sterren aan het boek al wezen de argumenten in een andere richting: ‘Het kán niet wat De Winter doet, hij tart elke wet, maar omdat bij hem Alle Te is, wordt het weer consequent.’ Rob Schouten geeft helemaal geen ster – omdat de krant daar niet aan doet – in Trouw:

Dit is regelrechte pulp, onvermengde kitsch en je krijgt het gevoel dat De Winter het erom doet. […] ‘Geronimo’ dus, titel van een boek dat ik alleen kan verklaren als script voor een echte C-film. Benieuwd wie deze ’target-destroyed’-trash gaat verfilmen. Mij zullen ze er niet zien.

Zie de recensie op Tzum hier.

De roman kwam vorige week binnen op nummer 17 van de Bestseller top 60.