vogels vallenDe verhalenbundel Zelfs de vogels vallen van Frederik Willem Daem zal verschijnen met een linnen omslag zonder belettering. De auteur gaat volgende week bij uitgeverij De Bezige Bij de hele oplage voorzien van zijn eigen naam en de titel. In de catalogus van de uitgeverij staat een voorbeeld (al ging men toen nog uit van een oplage van 1500). Voor bibliofielen is het natuurlijk straks interessant om een volledig witte uitgave te bemachtigen.

lawrence krauser lemonDe marketinggimmick doet een beetje denken aan het boek Lemon van Lawrence Krauser dat in 2003 door Vassallucci op de markt werd gebracht. De auteur maakte toen op elk omslag een andere tekening. Dat leverde wel vrolijke omslagen op.

In het persbericht worden de media wel uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de marathonsessie al is de auteur op dat moment niet beschikbaar voor commentaar.