Vanavond presenteert het DWDD-boekenpanel voor de laatste keer dit seizoen haar keuze van de vier beste boeken van de maand. Het is tevens de laatste keer dat dit panel (met de boekhandelaren Grietje Braaksma, Veronie Snijder-Kramer, Wouter Cajot en Jan Verhagen) te zien zal zijn. DWDD gaat namelijk het huidige panel vervangen.

Schermafbeelding 2016-04-26 om 09.24.23

Ook dit boekenpanel heeft uiteindelijk twee tv-seizoenen gedraaid. Het vorige panel (met de boekhandelaren Ronnie Terpstra, Wim Krings, Monique Burger en Gerda Aukes) was van 2012 tot 2014 te zien.

Jan Verhagen van Boekhandel Van Piere heeft uiteindelijk maar vier afleveringen meegedraaid in het huidige panel. Hij werd in januari van dit jaar plotseling tijdens de uitzending gepresenteerd, omdat Casper Luckerhof per direct overstapte naar uitgeverij Hollands Diep.