Afgelopen zaterdag presenteerde Coen Peppelenbos zijn roman De valkunstenaar in het Heerenhuis te Groningen alwaar ook het festival Speciaalbieren plaatsvond; hetgeen voor enige verwarring zorgde bij de dorstige bezoeker. Hieronder enkele foto’s van de bijeenkomst met de overhandiging van het eerste boek aan Doeke Sijens, een uitstekend en diepgravend interview door Annette Timmer en na afloop het ontbreken van een signeersessie. De hoofdredacteur van dit blog had een stempel laten maken door beeldend kunstenaar Dolf Verlinden, opdat hij de nacht ervoor niet wakker zou liggen in angst dat hij de namen van de bezoekers zou vergeten. Een impressie.

coen-peppelenbos-en-doeke-sijens

annette-timmer-en-coen-peppelenbos

coen-peppelenbos-en-annette-timmer

dolf-verlinden-stempelt

(foto’s: Annet Peppelenbos)