In haar column in de Volkskrant valt Aaf Brandt Corstius collega Jessica Durlacher aan omdat zij het opneemt voor mannen die volgens haar ten onrechte in de #metoo-beklaagdenbank worden gezet, zoals afgelopen vrijdag Louis CK. Brandt Corstius vat de woorden van Durlacher zo samen:

Volgens Durlacher, die naar eigen zeggen zelf regelmatig dit soort dingen met mannen heeft meegemaakt, moet je je er als vrouw niet zo veel van aantrekken. Het zijn ’the ways of the world’ en ‘daar leer je van’. Gewoon slikken (of toekijken hoe het in een plant belandt) en doorgaan met je leven, is haar devies.

Dit is de bewuste uitzending van vrijdag (waarbij Durlacher niet met ‘veel gerinkel van armband’ zich inzet voor de mannen zoals Brandt Corstius stelt) waarbij Durlacher het over de gevallen komiek heeft.

Eerder sprak ze (samen met anderen) over de #metoo-discussie (ook zonder armbandgerinkel).

Lees de column van Aaf Brandt Corstius hier (€).