Laat me niet vallen van Willy Vlautin werd vorige week uitverkoren tot Boek van de Maand in De Wereld Draait Door. De roman maakt deze week een schuchtere entree in de Besteller 60 van deze week: het boek komt binnen op nummer 56. Jacob van Lennep Een bezielde schavuit door Marita Mathijsen en de tweedelige roman van Haruki Murakami, De moord op commendatore werden ook genoemd door het boekenpanel, maar die boeken stonden al in de bestsellerlijst. De biografie van Van Lennep is zelfs een plaatsje gezakt, van plek 30 naar 31. Het eerste deel van De moord op commendatore jojoot door de bestsellerlijst. Stond het twee weken geleden op nummer 15, vorige week op nummer 53, deze week schiet het boek weer naar boven en komt uit op plek 17. Deel twee stond vorige week op 23, nu op 22.

Klok zonder wijzers van Carson McCullers haalde de bestsellerlijst niet.