Mizzi van der Pluijm trok begin dit jaar een groot aantal auteurs mee uit Atlas Contact. Het eerste boek, Ik, J. Kessels van P.F. Thomése, was niet echt een doorslaand succes, maar voor het najaar staan enkele interessante titels op het programma.

Van Jaap Scholten verschijnt Suikerbastaard, waarin de auteur op zoek gaat naar een deel van zijn familiegeschiedenis in Ethiopië. Het boek wordt uitgebracht in samenwerking met uitgeverij AFdH. Van Ellen Deckwitz verschijnt een dichtbundel en een verzameling columns. Van Lieke Marsman komt een boek uit met gedichten en prozateksten over het hebben van kanker in een zieke wereld: De volgende scan duurt vijf minuten.

Daarnaast verschijnt een nieuwe bundel van P.C. Hooftprijswinnaar Nachoem M. Wijnberg, Roos Schlikker schreef een boek over haar moeder, van de Nigeriaanse schrijfster Oyinkan Braithwaite verschijnt Mijn zusje de seriemoordenaar, de drie romans van Nanne Tepper worden in één band uitgegeven, van oorlogscorrespondent Hesna Al Ghaoui komt Angst uit en in de categorie nieuw feminisme: Van vulva tot vagina, een leuk boek voor onder de kerstboom.