Vandaag maakte BNN/VARA bekend welke gasten Matthijs van Nieuwkerk ontvangt in zijn nieuwe boekenprogramma ‘Moby Dick’. Naast bekende gezichten – Dieuwertje Blok (geregeld tafeldame bij ‘DWDD’), Diederik van Vleuten (zou hij weer over zijn liefde voor Reve beginnen?) en Henny Vrienten – schuiven er gelukkig ook mensen aan die we niet wekelijks op de beeldbuis zien: Ben Feringa, Holkje van der Veer, Jolanda Withuis, Bas van Putten.

De verwachtingen zijn op de burelen van Tzum.info daarom ook hoog gespannen. Wordt dit een boekenprogramma met inhoud? Op 9 augustus start het nieuwe boekenprogramma van Van Nieuwkerk. In het programma worden steeds twee gasten geïnterviewd over de boeken die er in hun leven toe deden en toe doen. BNN/VARA zendt het programma vier donderdagavonden uit (NPO 1, 22:25).

Foto: Annemieke van der Togt