Joubert Pignon schreef gisteren een nogal heftig stukje over de kerstborrel van Atlas Contact. Zo’n stukje waarna je weet dat zijn volgende boek bij een andere uitgeverij verschijnt.

Gerwin van der Werf, docent, recensent en schrijver, was ook aanwezig om te borrelen en te genieten van de speech van Chris Herschdorfer en de fijne muziek met publieksparticipatie van Merlijn Twaalfhoven. Het viel allemaal wel mee volgens Van der Werf die op zijn site ‘de waarheid‘ brengt over de avond.

Ik denk niet dat hij het zelf allemaal een groot succes vond, maar een mislukking zou hij het niet vinden, daarvoor leek hij mij te blijmoedig en vastberaden. Hij had ons toch maar mooi verbonden in schaamte.

Dat was alles. Er zijn geen filmpjes op YouTube. Als iedereen heel dronken was geweest was het vast een leuk muziekstukje geworden, of een fijne knokpartij met heel veel filmpjes.

We vermoeden dat het volgende boek van Gerwin van der Werf gewoon bij Atlas Contact uitgegeven gaat worden.