Charles Aznavour is nog steeds de beste zanger volgens Matthijs van Nieuwkerk. Nieuw in zijn top 5 van beste zangers is Wim Sonneveld. Die heeft de plaats in genomen van Charles Trenet. In zijn ‘persoonlijke, sterloze boekenrubriek’ in de Volkskrant heeft tv-presentator Matthijs van Nieuwkerk het deze week zijdelings over het boek Is dit wat? van Jerry Seinfeld. Het 480 bladzijden dikke boek geeft de tv-presentator aanleiding om met een anekdote te beginnen over Seinfeld. Frank Sinatra stierf namelijk op de avond dat de laatste aflevering van Seinfeld werd uitgezonden. Na de anekdote over Sinatra haalt Van Nieuwkerk één grap uit het boek en gaat dan over tot het zijn lijstje van beste komieken. Hij heeft twee lijstjes: beste levende komieken en de ‘Grappigste in de Hemel’. En zo leutert het wat door en kan Van Nieuwkerk overspringen naar de beste zangers, want hij was immers begonnen met die anekdote over Sinatra.

De helft van de pagina in de Volkskrant wordt weer ingenomen door een tekening.

‘Deze flauwekul zal u waarschijnlijk allemaal worst zijn,’ schrijft Van Nieuwkerk in de laatste alinea en we kunnen het voor het eerst volledig eens zijn met de tv-presentator.