Na vier weken staat de nieuwe roman van Lize Spit, Ik ben er niet getiteld, niet meer in de bestsellerlijst. Eind vorig jaar kwam de roman binnen op plaats 34, maar vorige week balanceerde de roman al op het randje van de Bestseller 60 (plek 59). Wellicht neemt Spit binnenkort revanche.

Ook andere literaire fictie en non-fictie doen geen goede zaken deze week. Marieke Lucas Rijneveld zakt met Mijn lieve gunsteling van plek 16 naar plaats 26, De avond is ongemak daalt van plaats 15 naar plek 32. ’t Hooge nest van Roxane van Iperen daalt van plek 6 naar plaats 17. Hendrik Groen levert ook tien plaatsen in (van 21 naar 31).

Enfin, vergeleken met de biografie over Martien Meiland valt dit allemaal nog reuze mee (dit boek is deze week de grootste daler in de bestsellerlijst: van plek 7 naar plaats 40).