Erica is het tweede, door Jan Dijkgraaf bijeengepende, biografietje over de Meilandjes, die elke scheet weten te verkopen en het boek staat op 1. Het eerste boek, Martien, staat op 40. Het is niet het enige boek dat door een tv-bekendheid de bestsellerhemel ingekatapulteert wordt. Peter Gillis: massa is kassa schijnt een serie te zijn over een onverstaanbaar mompelende proleet en het voordeel van het boek is dat je nu dus kunt lezen wat deze grote filosoof denkt. Eten, sport, Hendrik Groen, de jaarlijkse Youp en Michael Pilarczyk, je zou van minder al depressief raken. Fijn is dat ook een boek als Erasmus van prijswinnaar Sandra Langereis binnenkomt op plek 39.

De website van de Bestseller 60 is al een week uit de lucht, dus is er een gestripte versie voorhanden op de site van de CPNB die een vernieuwde website in het vooruitzicht stelt die nog gebruiksvriendelijker is.