De Utrechtse boekhandel Savannah Bay wat extra leestips aan John de Mol:

Beste John,
We hebben lang nagedacht over hoe we het beste op het nieuws van gisteren konden reageren. #tvoh
Als boekverkopers is er één ding dat wij sowieso goed kunnen, en dat is met onze boeken mensen informeren over belangrijke zaken. Om uitleg te bieden wanneer uitspraken en conclusies niet kloppen en zelfs kwetsen. En om mensen te helpen het grotere plaatje te zien, zodat ze geen absurde uitspraken doen over zaken waar ze (nog) te weinig vanaf weten. Bewustwording door verhalen en informatie. Dat is wat boeken doen.
En dus, beste John, wilden we je deze leeslijst meegeven. Om eerst te lezen voor je weer wat meedeelt in de media. Speciaal voor jou. En voor iedereen die zich wil (of volgens ons zou moeten) verdiepen in de verhalen die te weinig verteld zijn. De stemmen die nu echt gehoord moeten worden.
Veel inzicht gewenst. Team Savannah Bay #Boos

Je kunt de boeken hier zien en kopen.