Terwijl RTL de samenwerking met Ali B heeft opgeschort vanwege de aangiftes van zedenfeiten tegen de rapper (‘Er moet nu eerst volledige helderheid komen,’ aldus de tv-zender), heeft de uitgever van Ali B nog geen enkele reactie gegeven. Maven Publishing zwijgt op al haar publiciteitskanalen (Twitter, Facebook, Instagram, de website) over de zaak rondom de rapper.

In november bracht de uitgever het boek De Ali B-methode uit. Het boek van Ali B heeft de ondertitel ’12 levenslessen van de origineelste coach van Nederland’. Op de site van Maven Publishing wordt het boek nog als volgt aangeprezen:

Met De Ali B-methode laat Ali zien hoe hij al 20 jaar elke dag bezig is met groeien en nodigt hij jou uit om hetzelfde te doen. In 12 levenslessen deelt hij de ideeën, boeken en theorieën waar hij zelf het meest aan heeft gehad. En hij neemt je mee achter de schermen bij de belangrijkste momenten uit zijn carrière. Ali vertelt het je op zijn manier: geestig, openhartig en inspirerend.

Tijd om te groeien. Let’s go!

Wie de site van de uitgeverij bezoekt, ziet het boek nog direct op de startpagina staan, onder de noemer ‘Vers van de pers’.