Sinan Çankaya heeft de E. du Perronprijs gewonnen. De prijs is een initiatief van de gemeente en Tilburg University en wordt 19 mei uitgereikt. Çankaya krijgt de prijs voor zijn boek Mijn ontelbare identiteiten. Volgens de jury is het werk met zijn kijk op Nederland en zijn jeugd ‘een spiegel aan de lezers en nodigt het uit tot zelfreflectie. Het boek is kritisch en boeiend, omdat het niet ontbreekt aan humor en lichtheid’, De prijs is bedoeld voor schrijvers, kunstenaars of publieke intellectuelen die, net als Du Perron in zijn tijd, grenzen signaleren en doorbreken om wederzijds begrip tussen verschillende bevolkingsgroepen te stimuleren. De prijs die tweejaarlijks wordt uitgereikt, bestaat uit een geldbedrag van 10.000 euro en een textiel-object. De andere genomineerden voor de prijs waren: Raoul de Jong, Lucas Waagmeester, en Laura Jansen.