Bij de oprichting van het digitale platform Elders literair was het al de bedoeling dat er ook een papieren versie van het literaire tijdschrift zou komen. Deze week kondigde de redactie aan dat in het najaar het eerste papieren nummer zal verschijnen, al zal het nog een nulnummer zijn.

De presentatie van het nummer, ingeluid door een aantal bijzondere literaire, muzikale en audiovisuele optredens, zal plaatsvinden op 12 november 2022 in het sfeervolle Theater in de Steeg aan het Westeinde 165a in Den Haag. Over de details informeren we nog nader, maar schrijf of typ de datum vast in je agenda!

De inhoud van de eerste papieren Elders literair zal bestaan uit essays, verhalen, gedichten en beeldende kunst, en zal tijdens de presentatie verkrijgbaar zijn. Voor wie er niet bij kan zijn is het blad na 12 november ook via de boekhandel, online of bij Uitgeverij In de Knipscheer te bestellen. Houd over het e.e.a. onze website in de gaten!