Elke laatste donderdagavond van de maand presenteren Roos Custers en Willem Goedhart de nieuwe podcast Lezen is vurrukkulluk – live te bewonderen in de achterzaal van Walter’s Bookshop (Oude Kijk In Het Jatstraat 10) vanaf 20.00 uur, en vanaf de volgende dag terug te luisteren in alle podcastapps. Diverse sprekers schuiven aan om nieuwe literatuur te bespreken en persoonlijke leestips te geven, er is vers boekennieuws, een scherpe columnist en een vrolijke literaire quiz.

In aflevering 1 (donderdag 29 september) spreken Roos en Willem met Marie-José Klaver en Coen Peppelenbos over Elk boek is een gevaar van Ronit Palache: een bloemlezing uit het werk van de eigenzinnige auteur Andreas Burnier, die zich o.a. bezighield met kwesties op het gebied van gender, religie en seksualiteit.

Wees welkom in Walter’s Bookshop voor een hapje, drankje en fijne gesprekken over literatuur, of luister elke talkshow als podcast op een later moment terug.

Lezen is vurrukkulluk is een initiatief van literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. Roos Custers en Willem Goedhart waren eerder betrokken bij de Tzumcast: een maandelijkse podcast over literatuur. De productie van deze nieuwe podcast is in handen van Podgront.

Walter’s Bookshop
donderdag 29 september
entree: gratis
start: 20.00 uur, inloop 19.45