Eus’ Boekenclub is niet langer alleen tijdens de Boekenweek te zien, maar krijgt een vervolg in april, op het zondagse tijdstip van Brommer op zee. In april schenken Özcan Akyol en zijn ‘seizoenkaarthouder’ Kitty Herweijer ook aandacht aan onbekende schrijvers. Op de website staat de volgende tekst.

Podium voor nu nog onbekende schrijvers

Naar schatting 100.000 Nederlanders zijn bezig met het schrijven of uitbrengen van hun debuutroman. Zoveel ruimte hebben de uitgeverijen vanzelfsprekend niet. Daarom geeft Eus’ Boekenclub in haar nieuwe reeks nu nog onbekende schrijvers een felbegeerd podium.

Ben jij een van die schrijvers in spe? En zie jij jezelf in Eus’ Boekenclub voordragen uit eigen werk, ten overstaan van een groot (tv-)publiek? Op weg naar misschien wel je ontdekking als schrijver…? Stuur dan jouw verhaal naar Eus’ Boekenclub!

Om misverstanden te voorkomen: we zoeken schrijvers die (nog) geen verbintenis hebben met een uitgever en/of literair agent.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar eusboekenclub@ntr.nl. Wat stuur je mee? Je naam, leeftijd, contactgegevens en kort de achtergronden van jou als schrijver (wanneer begonnen met schrijven, hoe kwam je op het idee, wat doe je in het dagelijks leven, overige bijzonderheden). Voeg ook de eerste twee hoofdstukken van je boek toe.

De redactie van Eus’ Boekenclub maakt aan de hand van alle inzendingen een selectie voor de uitzendingen