Esmé van den Boom, Roos Custers, Willem Goedhart en Koen Schouwenburg is verdeeld over de novelle De Pool van Nobelprijswinnaar J.M. Coetzee: een verhaal over een pianist die in de ban raakt van een Spaanse vrouw tijdens een optreden, en hun complexe relatie die daarop volgt. Een gesprek over het speuren naar Chopin en George Sand, afstandelijke personages en een piemelgedicht. Verder behandelen we de laatste literaire nieuwtjes, geven we veel fijne boekentips en wordt er natuurlijk wederom een ode gebracht aan de Tzum-prijs.

De podcast ‘Lezen is vurrukkulluk’ wordt elke laatste donderdagavond van de maand live opgenomen in Forum Groningen, in de bibliotheek op de 3e verdieping. Bijwonen is mogelijk; kom gezellig langs en luister mee! Volg ons op Instagram voor informatie over de aankomende opnames.

Met dank aan onze partners: literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. Techniek en montage zijn in handen van Podgront.