Zie de foto op Flickr.

Alles draait om verwachting. Van de nieuwslezer achter zijn desk zien we slechts de bovenste helft. Zou het nieuws anders worden als je weet dat Rob Trip onder de desk een rokje aan heeft of een slip met tijgerprint? Ja, dan wordt het nieuws anders. Zullen de honderdduidenden lezers van Knielen op een bed violen niet lichtelijk geschokt geraakt zijn door de uitleg van de betere masturbatietechnieken voor de vrouw. Pauw en Witteman leken wat te leren en tafelgast Ella Vogelaar wilde meteen naar huis om de technieken uit te proberen. Deze wetenschap en ook de gebaren die de schrijver maakte ter ondersteuning van zijn betoog houden me nog enigszins af van het lezen van Het lichaam van Clara, de nieuwste Siebelink. Er moet eerst iets gewist worden uit mijn geheugen.

We hadden gewaarschuwd kunnen zijn door deze foto. Keurige man die Siebelink. Had leraar Frans kunnen zijn op een middelbare school. Die kekke schoentjes verraden echter de decadent, de bon vivant. In het vervolg willen wij alleen totaalshots.