Het programma De Wereld Draait Door (DWDD) komt met een nieuwe boekenrubriek. In de rubriek staan de keuzes van boekhandelaren centraal. Ronnie Terpstra (Boekhandel Van der Velde, Leeuwarden) is één van de boekhandelaren die is gevraagd om mee te werken aan het item. Tegenover Tzum.info verklaart Terpstra:

DWDD wil graag aandacht aan boeken besteden en heeft daarvoor een nieuw format bedacht. Ze willen het graag met boekverkopers doen. Het is op dit moment de bedoeling dat wij als boekverkopers het boek van de maand kiezen.

Een boek waarvan wij vinden dat het een groot publiek verdient. Daarnaast hebben we allemaal nog een persoonlijke tip. Het is de bedoeling dat we het hele seizoen lang op de laatste donderdag van de maand onze rubriek verzorgen.

De andere boekhandelaren die in de rubriek aanschuiven zijn Wim Krings, Monique Burger en Gerda Aukes.