De verhalenbundel Taps at Reveille van F. Scott Fitzgerald wordt volgende week opnieuw gepubliceerd door Cambridge University Press, aldus The Guardian. Bijzonder aan de nieuwe editie is dat de inhoud van de bundel voor het eerst ongecensureerd zal verschijnen. In Taps at Reveille (1935) staan verhalen die Fitzgerald schreef voor de Saturday Evening Post, aan het eind van de jaren twintig en het begin van de jaren dertig van de 20e eeuw. De verhalen werden inhoudelijk flink bewerkt, aldus redacteur James West:

Before these stories were bowdlerised, they contained antisemitic slurs, sexual innuendo, instances of drug use and drunkenness. They also contained profanity and mild blasphemy. The texts were scrubbed clean at the Post.

Dit inhoudelijk effenen valt de krant, die tegemoet wilde komen aan de gematigde middle class, volgens West niet te verwijten. Fitzgerald zelf legde zich er in ieder geval bij neer. Maar uit de ongewijzigde manuscripten valt op te maken dat Fitzgerald veel minder conformistisch en behouden was in zijn korte verhalen dan tot nu toe werd aangenomen. Ook blijken de teksten samenhangender en de personages inzichtelijker nu de oorspronkelijke scènes in ere zijn hersteld.