Was het nou reclame of anti-reclame voor het boek Selfmade vanavond bij DWDD? Heleen van Royen krijgt morgen een tentoonstelling in het Letterkundig Museum met haar selfies. De twitteraars schrokken van de beelden. Vooral de foto waarop Heleen een tapon uit haar vagina trekt viel niet goed bij mensen die net met een bord warm eten op schoot naar tv zaten te kijken. Hans Aarsman schnabbelde wat bij als foto-expert en stamelde wat onsamenhangends over het bloed van een 49-jarige vrouw. De twitteraars gingen massaal over hun nek bij het zien van de beelden al waren er ook mensen die Van Royen verdedigden. Op Facebook reageerden schrijvers Manon Uphoff, Willem Thies en Ted van Lieshout wat minder hysterisch.

op Facebook waren er ook schrijvers die een ander geluid lieten horen: ted van lieshout manon uphoff 01 ted van lieshout manon uphoff 02 thies over van royen