De column van Arjan Peters die gedeeltelijk over Maan Leo ging, schoot Peter drehmanns (man van) in het verkeerde keelgat. Dat blijkt althans uit zijn reactie op Tzum:

Geen Stijl-niveau van Arjan Peters. Met zijn ordinaire aanval diskwalificeert hij bovendien indirect de recensente van zijn eigen krant Daniëlle Serdijn, die Maan Leo’s eerste boek destijds zeer de moeite waard vond (vier sterren). Het heeft er alle schijn van dat Peters de roman van Leo niet gelezen heeft en enkel een misprijzende blik op/in het op de achterflap zichtbare decolleté van de schrijfster heeft geworpen. In Peters optiek is de combinatie van een royale boezem en goede literatuur kennelijk een onmogelijkheid. Voer voor psychologen.

Op Facebook schreef Maan Leo zelf:

Ocharme, Arjan Peters is de weg kwijt geraakt in mijn weelderige boezem en heeft mijn boek nooit bereikt…