We weten inmiddels dat Eva Rovers aan de afronding van haar biografie over Boudewijn Büch werkt. In november dit jaar zal de biografie Boud. Het verzameld leven van Boudewijn Büch bij uitgeverij Prometheus verschijnen. De afgelopen maanden zette ze zich actief in om de biografie te kunnen schrijven (er waren natuurlijk financiële middelen nodig). Maar zelfs nu het einde van het project in zicht is, blijft ze zich hard maken voor haar onderwerp.

Op Facebook roept ze namelijk haar volgers op om een verzoek in te dienen bij de Gemeente Amsterdam om een brug te vernoemen naar de schrijver.

Schermafbeelding 2016-07-22 om 11.51.12

Het gaat om een nu nog naamloze brug op de Leliegracht/Keizersgracht, vlakbij het oude woonhuis van Büch. Wilt u meedoen aan deze actie? Klik hier en dien het verzoek in!