De docenten mochten het optreden van Henk van Straten voor leerlingen van het Andreascollege in Katwijk misschien grof en plat vinden, de leerlingen denken daar totaal anders over. Dat laten ze de schrijver zelf weten:

Was gwn prima lezing hoor, we hebben gwn kutschool.

hallo, ik was ook bij de lezing en ik heb oprecht genoten van uw lezing. het is een leuk en realistisch boek. en uw eerlijkheid en humor was ook leuk om naar te luisteren. vind het oprecht jammer dat er nu negativiteit wordt verspreid, nergens voor nodig. ik zou zeggen, ga zo door hoe u het nu doet.

gast t was echt geweldig man! die docenten kunnen niet tegen grof taalgebruik. maar elke jongen herkent er wel iets van in jouw boek, en terecht een winnaar!

Hallo ik was ook bij de lezing ik had van te voren een ouwe saaie vent verwacht die over zijn boek ging vertellen maar toen kwam u en u begon over het boek en in het boek te lezen en vond voor de eerste keer een boek interessant en zou als ik het niet vergeet hem zeker gaan lezen verder heb ik ook erg veel respect voor u omdat u vroeger misschien niet zo een hele geweldige jeugd heeft gehad maar er door vallen en opstaan toch bent gekomen

Held

(foto: © Peter Minnee via Twitter)