Nick ter Wal van antiquariaat het Artistiek Bureau is altijd op zoek naar boeken met handtekeningen. Gisteren stuitte hij, zo liet hij via Twitter weten, op een partij boeken van een zekere Heleen uit Hilversum.

Zestien boeken, waarvan negen van Heleen van Royen. De conditie is uitstekend. Worden in één pakket verkocht. Eventueel uit te breiden met meerdere titels. Kunnen ook gesigneerd worden. Doe een schappelijk bod. Alleen ophalen.

Naast de boeken van Heleen van Royen, waaronder twee keer De mannentester, wordt ook DJ, het geflopte boek van Kluun in de aanbieding gedaan, evenals een Lars Kepler en een boekje van de Etos.

En nu het huis toch leeg moet: Heleen biedt ook een vibrator aan die ze dubbel heeft:

De We-Vibe Melt luchtdrukstimulator is een luxe stimulator die speciaal gemaakt is om jezelf heerlijk te verwennen. Aan de kop van de stimulator zit namelijk een ronde openening, welke je op de clitoris plaatst. Tijdens het stimulatieproces wordt er zachtjes aan de clitoris gezogen en hoe harder je je speeltje zet, hoe intenser het genot zal zijn. Van de fabrikant van Womanizer. Ik verkoop dit omdat ik hem dubbel heb. De conditie is nieuw in de verpakking. Nieuwprijs 149 euro. Orgasme gegarandeerd! 🙂

De wel gebruikte vibrator was studiemateriaal voor het Sexdagboek.

Heleen heeft ook nog witte Sottocer wandtegels in de aanbieding. Die hadden we al eerder ergens gezien.

Het is onduidelijk of Nick ter Wal een bod op een van de artikelen heeft gedaan. Hier kun je zelf bieden.