Eind december leek het erop dat het tijdschrift Liter het loodje zou leggen. Bij het verschijnen van het 100ste nummer maakte de redactie duidelijk dat er geen geld meer was omdat er geen subsidies meer binnen waren gekomen. Ook de hoeveelheid abonnees (nog geen 200) was geen reden tot feest.

Toch wil het tijdschrift Liter doorgaan, want sinds deze week zoeken ze twee nieuwe bestuursleden.

In het najaar van 2020 leek het erop dat de uitgave van nummer 100 de laatste zou zijn. Maar een enthousiaste groep van redacteuren en een nieuw bestuur proberen op dit moment een doorstart te realiseren.

Het tijdschrift zoekt een penningmeester en een bestuurslid evenementen. Je kunt je hier aanmelden voor de functie.

We hebben gevraagd hoe de plannen voor de toekomst eruit zien, maar daar hebben we tot op heden nog geen antwoord gekregen.