Antiquariaat Artistiek Bureau gaf af en toe al een een bibliofiel gemaakt boek uit, maar Nick ter Wal gaat nu een volgende stap zetten. Het eerste boek dat in een grotere oplage zal verschijnen is Grafkrans van Hans Warren, een bundel met nagelaten gedichten. Voor de vormgeving heeft Ter Wal de meester in het vak weten te strikken: Martien Frijns. Ter Wal over de nieuwe uitgeefactiviteit:

De afgelopen jaren heb ik al af en toe bibliofiele uitgaven in kleine oplagen laten verschijnen, soms zelf met de hand gezet en gedrukt, maar ik kom geregeld teksten op het spoor die in mijn ogen een groter publiek verdienen, zoals deze onbekende gedichtenreeks van Hans Warren. Het is mijn streven om twee-, driemaal per jaar een nieuwe uitgave te presenteren. Voor 2021 staan in elk geval nog twee edities gepland. Van het werk van Martien Frijns ben ik al jaren fan. Het is me een eer dat hij deze reeks wil vormgeven. Ik ben een pietje-precies en Martien is net zo. Voor de bundel van Warren bijvoorbeeld koos Martien rood naaigaren, helemaal in lijn met de kleur van het omslag.

De dichtbundel is hier alvast te bestellen.

(foto: Collectie Zeeuwse Bibliotheek)