Terug op volle sterkte dwaalt het vrolijke viertal boekbesprekers door het complexe spiegelpaleis De diepst verborgen herinnering van de mens van de Franse superster Sarr, waar ze schitterende zinnen en boeiende gedachtes aantreffen over de literatuur, Afrika versus het Westen en het belang van verhalen vertellen. Daarnaast een karrenvracht aan mooie boekentips, kritiek op de shortlists van menig literaire prijs en natuurlijk de seksfilm van Michel Houellebecq!

De podcast ‘Lezen is vurrukkulluk’ wordt elke laatste donderdagavond van de maand live opgenomen in Forum Groningen, in de bibliotheek op de 3e verdieping. Bijwonen is mogelijk; kom gezellig langs en luister mee! Volg ons op Instagram voor informatie over de aankomende opnames.

Met dank aan onze partners: literair weblog Tzum, boekhandel Godert Walter en de Stichting Literatuurclubs Drenthe. Techniek en montage zijn in handen van Podgront.

(foto: Lieke van den Krommenacker)