Özcan Akyol had gisteren Alex Boogers als hoofdgast in Eus’ Boekenclub. Slechts 125.000 stemden nog af op het programma waarvan de formule wel wat sleets begint te worden. Gisteren was het extra potsierlijk toen Eus en Alex naar buiten liepen (in de coronatijd had dat misschien nog een functie) naar de kraam van de verzamelaar, die echter weer binnen stond met haar verzameling pop-upboeken. Toen het item was afgelopen liepen de mannen via een binnenweg weer terug. Karien van Gennip, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid las een stukje voor uit Het achtste leven (voor Brilka) van Nino Haratischwili. Idwer de la Parra las een gedicht voor. Een onbekende meneer mocht drie zinnen voor lezen uit zijn manuscript. Radiopresentator Jet Berkhout en tv-icoon Ad Visser waren het niet met elkaar eens over de interpretatie van Wij zijn van diamant. Daar tussendoor wat muzikaal behang van de huisband Lakshmi.

Je kunt het hele programma hier terugkijken.