Ook in de tweede week waarin Alkibiades in de bestsellerlijst staat, is er één boek nog succesvoller en dat is Atlas, uit de zeven zussen-reeks. Op Facebook laat Ilja Leonard Pfeijffer weten dat mensen die nog een eerste drukje willen hebben snel moeten zijn, want de tweede druk komt er al aan. Echt uniek is zo’n eerste druk niet, want die eerste oplage bedroeg 50.000 exemplaren.

Roxane van Iperen scoort met Dat beloof ik ook nog goed met een vijfde plek in de bestsellerlijst. Hendrik Groen met het vakantieboek Groeten uit Benidorm blijft met een negende plek binnen de top 10. Anjet Daanje staat met Het lied van ooievaar en dromedaris op 17 en de uitgever heeft daarvan net de 11e druk binnengekregen. Sacha Bronwasser is met Luister teruggekeerd in de lijst en staat op 43. Mathijs Deen stijgt met De duiker naar 44. De Reynaert van Frits van Oostrom zakt naar 45.

Ian McEwan blijft zich in de staart van de lijst handhaven, gaat zelfs twee plaatsen omhoog met Lessen en staat nu op 53.