Het laatste Boek van de Maand, dat zo goed was dat zelfs de boekhandelaar van dienst het nog niet uit had na enkele jaren, Max, Mischa & het Tet-offensief is deze week gestegen naar plek 2 op de bestsellerlijst. Het boek van Johan Harstad staat net voor het levensverhaal van Patty Brard. De pest van Albert Camus is gezakt naar 13.

Bart Chabot is uit de lijst verdwenen maar zoon Splinter Chabot handhaaft zich op 23. Jeroen Brouwers is licht gestegen naar 32 met Cliënt E. Busken. Vallen is als vliegen van Manon Uphoff zakt naar 40. Grand Hotel Europa stijgt twee plaatsjes naar 45, Finse dagen van Herman Koch zakt verder naar 49 en op 60 vinden we Zwarte schuur van Oek de Jong.

Wat van jou is van Garth Greenwell, haalde de bestsellerlijst niet ondanks de aandacht van de Mondo Quarantaine Klassieker boekenclub.