‘Prima marketeer die Arjen Lubach.’ tweet Atlas Contact-redacteur Casper Dullaart vandaag nadat bekend is geworden dat Lubach in zijn boek Stoorzender aankondigt dat hij stopt met Zondag met Lubach. Maximale aandacht van alle media is op die manier gegarandeerd en met een beetje geluk zit hij vandaag of morgen bij Op1 of Jinek.

Morgen signeert Arjen Lubach zijn boek in boekhandel Over het water in Amsterdam-Noord. Het concept van een pop-upstore werd eerder gebruikt om een boek te lanceren. In 2013 bracht Heleen van Royen op die manier haar boek De hartsvriendin onder de aandacht. Behalve een goodiebag en een handtekening kregen de bezoekers een speciale VIP-editie. Bij Lubach scoor je morgen een ‘uniek Stoorzender–mondkapje’ en een luxe gebonden editie.

In Trouw schreef Sander Becker al de eerste recensie van het boek Stoorzender: ‘Arjen Lubach weet hoe pr werkt, bewijst hij met zijn vermakelijk egodocument ‘Stoorzender’’