Ook dit jaar mag schrijver Özcan Akyol een boekenprogramma maken tijdens de Boekenweek (die eigenlijk uitgesteld wordt). Van 8 tot 12 maart zendt NPO2 Eus’ Boekenclub uit.

Cabaretier Stefano Keizers is het eenmanspubliek in het boekenprogramma en keert elke avond terug in het programma. Aan het eind van elke aflevering geeft de cabaretier direct een recensie van de aflevering. We houden ons hart alvast vast.

De NTR omschrijft het programma als volgt:

In Eus’ Boekenclub vieren we de passie van het lezen en alles daaromheen. Een vrolijk en energiek programma, up-tempo, met humor, waaruit de liefde voor de literatuur spreekt. Het moet de nieuwsgierigheid prikkelen voor boeken, zowel fictie als non-fictie.

Peter Buwalda, Lize Spit, Simone van der Vlugt, Rutger Bregman en Adriaan van Dis zijn te gast in het boekenprogramma.