Alle groten der aarde hebben aan het bureau gezeten, zoals Kluun, maar nu Joost Nijsen na zijn periode als Podium-uitgever een andere kantoorruimte heeft, gaat het bureau in Victoriaanse stijl in de verkoop. Op Catawiki wordt het bureau aangeboden en het openingsbod moet meer dan 400 euro bedragen.

Bijzondere Londense ‘partner desk’, ontworpen als bureau voor twee personen. Heb dit vijftien jaar gebruikt als groot solo-bureau op literaire uitgeverij Podium. Via Google vond ik er een van mahonie-hout, die wordt geschat op bouwjaar ca 1900. Het blad is origineel uitgevoerd in groen leer met goude[n] motieven. Op wat lichte gebruikssporen na in uitstekende, originele staat. Ik doe er afstand van vanwege verhuizing naar kantoorruimte die hiervoor te klein is.

Als je het bureau koopt, dan moet je het zelf ophalen in Amsterdam. Je hebt nog tot en met 9 september om te bieden en dat kan hier.