Ineke Swanevelt was te gast in Nooit meer slapen waar ze bijna niets wilde zeggen over de stukken van L.H. Wiener op deze site (zie hier en hier). Wat ze tussen haar niet afgemaakte zinnen wel kwijt wilde, was dat L.H. Wiener uit jaloezie handelde (een woord dat ze om onduidelijke redenen spelde).

Op Facebook geeft Pille Müller, dochter van A.L. Snijders (pseudoniem van Peter Müller) haar visie op het geheel:

Het begint een beetje Henk-van-der-Meijden-achtige proporties aan te nemen. Toch voel ik me geroepen Wiener te verdedigen.
Waar zou Wiener jaloers op zijn? Lulkoek. Ze waren goed bevriend tot de komst van I.S. Wiener komt voor ons op en met hem velen. Deze vrouw heeft zoveel kapot gemaakt. Dat ze zo’n groot podium krijgt met een ‘boek’ en interviews vind ik weerzinwekkend. De andere kant van dit nare verhaal gaat zeker verteld worden ook al dreigt de vrolijke weduwe met haar lasteradvocaat en heeft ze geschreven dat ik mijn spaarcentjes maar opzij moet zetten.